About

Mette er en godt voksen dame (i 40-årene) som trives med håndarbeide av ymse slag. Å slappe av er å sitte å pusle med noe mellom fingrene. De siste årene er det fokusert mye på smykker og sølvarbeid. Men innimellom dukker det opp litt søm og andre ting også.

Smykkene selges på : http://epla.no/shops/mettes/ eller ved å kontakte Mette

Reklamer

2 svar til About

  1. Zera sier:

    Hei
    Jeg fant tilfeldigvis bloggen din på google. Jeg må bare si at jeg er virkelig imponert over hvor god smak og kreativitet du har!!! Du er virkelig et talent!! Ble helt målløs da jeg så bildene av smykkene du har laget. Og jeg har ennå ikke sett alle bildene 😐
    Jeg har alltid vært interessert i kunst og håndverk. Vår 2010 begynte jeg på et syprosjekt, og har lært en god del da. I sommer begynte jeg med smykkelaging. Jeg har lånt bok fra biblioteket og prøvd meg litt fram på egen hånd. Men nå som jeg ser dine smykker, ser jeg at jeg ennå har laaaang vei foran meg. Jeg er meget interessert i å lære å lage flotte smykker, akkurat som deg. Derfor lurer jeg på om du kunne hjelpe meg litt? Har du noen tips til hvordan jeg kan utvikle og forbedre meg? Hvordan lærte du å lage så flotte smykker? Jeg er interessert i å utveksle tips og ideer. Jeg kunne kanskje sende deg noen bilder av smykkene jeg har laget? Jeg har ikke en egen bloggside enda, så det blir nok via mail foreløpig. Skal prøve å lage en bloggside, men må først lære meg det. Jeg har facebookprofil da, hvis du har det også?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s